Tykkäämiset
1312 23
Osuvuus
59%


Lisätiedot

    Ei lisätietoja

Rainbow

Rainbow 2Kg Pyykinpesujauhe Color

Hyllyväli 77
EAN: 6415711051922
3 15
2 kg
1.58€/kg
Lisää Poista
kpl
Ravintoarvoilmoitus per 100g/100ml RI*
Energiaa 0 kJ / 0 kcal 0%

* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kj / 2000 kcal).

Muut tuotetiedot

Käyttöohje kuluttajalle KÄYTTÖOHJE: Noudata käyttöohjeita ja vaatteissa olevia pesumerkintöjä. Annostele pesuaine annostelulokeroon tai pesupalloon. Pestessäsi pyykkiä käsin, liuota pesujauhe mahdollisimman hyvin ennen kuin laitat tekstiilit veteen. Liukenematon pesujauhe tai pitkäaikainen liotus saattaa aiheuttaa vahinkoa värillisille tekstiileille. Vältä pitkäaikaista kosketusta pesuliuoksen kanssa. Huuhtele ja kuivaa kädet huolellisesti pesun jälkeen.
Säilytysohje kuluttajalle SÄILYTYS : Kuivassa, normaalissa huoneenlämmössä.
Käyttöohje KÄYTTÖOHJE: Noudata käyttöohjeita ja vaatteissa olevia pesumerkintöjä. Annostele pesuaine annostelulokeroon tai pesupalloon. Pestessäsi pyykkiä käsin, liuota pesujauhe mahdollisimman hyvin ennen kuin laitat tekstiilit veteen. Liukenematon pesujauhe tai pitkäaikainen liotus saattaa aiheuttaa vahinkoa värillisille tekstiileille. Vältä pitkäaikaista kosketusta pesuliuoksen kanssa. Huuhtele ja kuivaa kädet huolellisesti pesun jälkeen.
Tuotenimi pakkauksessa (PL) pyykinpesujauhe kirjopyykille
Pakkauksen kierrätyskäsittely (PL) PAKKAUS: Lajittele kartonkia.
Toimittajatiedot (PL) Valmistuttaja/Produceras för/Tellija SOK, PL 35, 00088 S-ryhmä, Finland. s-kanava.fi/palaute/SOK, PL 35, 00088 S-ryhmä, Finland. Valmistaja/Producent/Tootja: [Producer not found], Tanska/Danmark/Taani.

Mittatiedot

Bruttopaino 2.11 kgm
Nettopaino 2 kgm
Syöpyminen

VAARA


Ärsyttää ihoa. Vaurioittaa voimakkaasti silmiä.

JOS KEMIKAALIA JOUTUU IHOLLE:Pese runsaalla vedellä ja saippualla. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN:Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan.Poista piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti.Jatka huuhtomista. Ota välittömästi yhteys MYRKYTYSTIETOKESKUKSEEN tai lääkäriin. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua,näytä pakkaus tai varoitusetiketti. Säilytä lasten ulottumattomissa.